Ráncsimítás felsőfokon

A Danubius hévízi Aqua szállodájába megérkezett az AgeAttraction Meso Laser készülék legújabb szériája. 

A Danubius hévízi Aqua szállodájába megérkezett az AgeAttraction Meso Laser készülék  legújabb szériája, mellyel tű nélküli meso laser kezelések és CW lézeres hialuronsavas arcfeltöltések végezhetők.  Ezek noninvazív orvos-esztétikai beavatkozásokhoz hasonló hatékonyságú, fájdalommentes kezelések, melyek évekkel fiatalabb megjelenést eredményeznek. Azonnali látványos eredményt biztosítanak, gyógyulási idő nélkül!

A legújabb tudományos kutatások vívmányait kamatoztató 5 vadonatúj kezelés látványos javulást nyújt megereszkedett bőr, kisebb ráncok, szarkalábak, dohányzó ráncok esetében, de kitűnően alkalmazhatók aknés, rozaceás, érzékeny bőrre jellemző problémákra is. 

Az egyedülállóan hatékony CW laser hialuronsavas arcfeltöltéstől a bőr azonnal látványosan feltöltődik. A kezeléssel elért erőteljes hatás rendkívül tartós. Már egyetlen komplex kezelés évekkel fiatalabb megjelenést ad, hosszantartó eredménnyel!

A Meso Laser géppel végzett csúcstechnológiás kezelések után a kezelt területek hatóanyag felvételi képessége jelentősen megnő, így a kozmetikumok hatóanyagai nagy intenzitással képesek beépülni a bőrbe. Emiatt a kezelést követő időszakban otthoni ápolásra érdemes azokat a professzionális termékeket használni a bőrre, amelyeket a kezelés során alkalmaz a kozmetikus.
 

KEZELÉSEK
- melyeket elérhettőek a Danubius hévízi Aqua hotelben:
 

CW Laser Revitalizáló Kezelés 25’

A CW lézer olyan különleges lézer, amely a bőr mély rétegeibe juttatott hatóanyagra fejti ki hatását: nem csupán aktiválja, de tartósan meg is köti ott, hosszútávú eredményt biztosítva. Emellett hat a kollagén és elasztin szintézisre, aminek tartós bőrfeszesítő, fiatalító, regeneráló hatása van. 
A rövid revitalizáló kezelés a nagy teljesítményű CW Laser technológiára épül, illetve olyan hatóanyagokra, melyek felfrissítik és feltöltik a bőr vitaminraktárait és hatékonyan javítja a bőr rugalmasságát, frissességét. 
Minden testrészen alkalmazható egyedi vagy akár kúraszerű kezelés; így például a nyak, dekoltázs, kézfej bőre is kezelhető ezzel a kifinomult eljárással, ami hetente ötször vagy akár minden nap is elvégezhető. Kombinálva más Meso Laser vagy CW laser - rétegelt hialuronsavas ráncfeltöltő kezeléssel, egymás hatását erősítik, a hatást jelentősen fokozzák.  

CW Laser Rétegelt Hialuronsavas Arcfeltöltés 60’ (egy réteg), 90’ (két réteg)

A hialuronsavat feltöltésre ezidáig csak invazív módon, a ráncok alá beinjekciózva alkalmazták, a barázdák pár hónapig tartó mechanikai kitöltéséhez. E prémium kategóriás kombinált kezelés során, a magas koncentrációjú, triplex hialuronsav és a koncentrált ránctalanító ampulla mélyrétegű felszívódását elektroporációs eljárással biztosítják, majd a hatóanyagokat a kozmetikai ipar csúcstechnológiájának számító CW lézerrel aktiválják. 
 
A CW Laser kezelést egy rétegben töltő 60 perces, és 2 rétegben töltő 90 perces változatban vehető igénybe, attól függően, hogy mennyi időt és gyakoriságot szánunk a feltöltő kezelésekre. Az arcfeltöltő kezelés javasolt minden bőrtípusra, kortól és nemtől függetlenül, hiszen nemcsak a bőr jelenlegi struktúráján javít rendkívül látványosan, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és feltölti a bőrt nélkülözhetetlen hatóanyag koncentrátumokkal.  A bőr azonnal, és rendkívül látványosan töltődik fel, és az eredmény akár másfél-két hónapig is látható és élvezhető, mert a rétegelt hatóanyag-bevitelnek és a lézeres aktiválásnak köszönhetően több héten át dolgoznak a hatóanyagok a bőrben. 

CW Laser – lézeres besugárzás 1’

A CW Laser készülék lézerbesugárzása alkalmas gyulladással járó bőrtünetek (bőrgyulladás, herpesz, ekcéma, psoriasis, akne, rosacea) enyhítésesre, gyógyulási folyamatának gyorsítására valamint regenerálásra, sebgyógyításra. Javasolt mindazoknak, akik a szállodai tartózkodásuk alatt az említett problémákkal küzdenek és gyors, hatékony enyhülésre vágynak!

Fókuszált Mezoterápia 45’
- hatóanyaggal tölti fel a bőrt az egész arc területén 

Az elektroporációs technológiával végzett Meso Laser - fókuszált mezoterápiás feltöltő kezelések jelentősen megnöveli a bőr hatóanyag felvételi képességét. Az eljárásnak köszönhetően a kezelés során felhasznált orvosi tisztaságú AgeAttraction termékek koncentrált hatóanyagai 5-8 mm-es mélységben szívódnak fel a bőrbe (az irharétegbe), és ott tartósan fejtik ki hatásukat. 
Egy kezelésen belül, akár többféle bőrproblémát is lehet kezelni a személyre szólóan összeállított hatóanyag koktélokkal. Így a kezelés célja lehet bőrfiatalítás, tónusfokozás, ráncmegelőzés, hidratálás, vitaminpótlás, pigmentfolt-halványítás, rosacea, acne. 
A fókuszált mezoterápiás kezelések heti szinten akár 2-3 alkalommal is elvégezhetők, de már egyetlen alkalom is látható eredményt nyújt - teljesen fájdalommentesen!  

Lokális Ránckezelés 30’

A Meso Laser intenzív lokális ránckezelése a már kialakult erősebb ráncok feltöltő, illetve a halványan megjelenő, finom ráncok megelőző kezelésére szolgál, koncentráltan azon a kritikus területen, ahol a ránc megjelenik (szemkörnyék, szájkörnyék, szemöldök közti terület, nyak, dekoltázs, kézfej). Minden bőrtípusra alkalmazható, mindenféle mellékhatások nélkül. 
Ebben a kezelésben is a fókuszált mezoterápiás eljárást alkalmazzák, melynek segítségével az orvosi tisztaságú AgeAttraction anti-age és face lifting készítmények koncentrált hatóanyagai 5-8 mm-es mélységben szívódnak fel a bőrbe, és ott tartósan fejtik ki hatásukat.

 www.danubiushotels.hu/aqua