Tudtad hogy van egy KLOTHO géned?

Ha nem, hát most már tudod. Ha hosszú távon fitatalos bőrre vágysz, el kellene kezdeni aktiválni. 

Ismerkedj meg Te is egy vadonatúj szemlélettel és az egyedülálló kutatási eredményekkel. Ismerd meg a sejtek speciális kalóriakorlátozásának jótékony hatását az egyik leghatékonyabb eszközt a ráncok elleni harcokban.

A nemrégiben napvilágot látott anti-ageing kutatások során kimutatták, hogy jelenős javulás érhető el a bőr életminőségének javulásában ha a sejteket kalória korlátozásra késztetjük. 

Ennek a célnak az elérése érdekében a legjobb összetevőkre vadászva az Alpok gleccserrégióiban találtunk rá arra amit kerestünk. Ezekben a régiókban a hó-alga egy különleges stratégiát fejlesztett ki, hogy megvédje magát az extrém időjárástól és intenzív UV-sugárzástól. Ezt a túlélő stratégiát megőrizve, olyan Age-Defense kozmetikum koncentrátumok láttak napvilágot, melyekben a hó-alga tömény kivonata a fiatalság igazi forrásaként jelenik meg a bőr számára, serkentve a bőrsejtek hosszúélet mechanizmusait ezáltal megőrizve a fiatalos szépséget.

A HÓ-ALGA MEGNYERTE A RÁNCOK ELLEN VÍVOTT CSATÁKAT!
Nézd mennyi mindenben segíti a bőröd:

A sejtek szintjén, a hó-alga koncentrátum egyedülállóan védi és aktiválja a két legfontosabb tényezőt: a sejt élettartamért felelős Klotho gént és az AMPK energia szenzort (reagál a stresszhelyzetekre, és megvédheti a sejteket a károsodástól), amelyek együtt javítják a celluláris védekezést, az oxidatív stressz rezisztenciát, a sejtek méregtelenítését és működésüknek javítási mechanizmusait.

Az alpesi havasokban élő hó alga egyedülálló tulajdonságokat fejlesztett ki, melyekkel a szélsőséges időjárási viszonyok és az erőteljes UV-sugárzás ellen védekezik. Ezt a tulajdonságát megőrizve, képes kifejteni hatását a bőrben is. A túlélő mechanizmusait a sejtek lassabb kalóriafelhasználásán alapuló stratégiákkal tudja fenntartani, ami a bőr számára is rendkívüli előnyökkel jár. 

Az innovatív Age-Deffense (bőr öregedést gátló) készítmények ezen exotikus hatóanyag komplexe, nagyszerű megoldás a luxus arckrémek kategóriájában.

A HÓ-ALGA RÖVIDEN: 

  • Védi és aktiválja a bőrsejtek hosszú élettartamáért felelős tényezőket: a Klotho gént és az AMPK energia szenzort*
  • Fiatalítja és védi a bőrt sejtszinten, a sejtmechanizmusok stimulálásával gondoskodik a bőr fiatalos szépségének védelméről
  • Biztosítja a bőr fiatalságát a Klotho gén aktiválásával
  • Erősíti a sejtek védekező mechanizmusait és a kalóriakorlátozás tevékenységét
  • Erősíti, kisimítja és hidratálja a bőrt
  • A sejtek hatékonyabb védelmet kapnak az oxidatív stresszel szemben, melynek káros hatásai gyorsítják a bőrben lezajló öregedési folyamatokat
  • Megnöveli a kollagéntermelést
  • Csökkenti a pigmentfoltokat
  • Üde, rugalmas arcbőrt biztosít

*(reagál a stresszhelyzetekre, és megvédi a sejteket a károsodástól)