A luxus és az Age-Defense-hatékonyság ötvözete

Bemutatjuk az müncheni AgeAttraction kozmetikai manufaktúra által megalkotot új luxuskrémet.

A DIAMOND DREAM luxury cream a luxus krémek között is  high-tech minőségnek  számító egyedülálló koncentrátum. Különleges hó-alga és selyem összetetevőiben rejlik az időtlen szépség titkos receptje. A luxus krémek prémium szegmensében nem ritkák az egzotikus hatóanyagok és ritka összetevők, melyek természetes kivonatai és hatásjellemzői különleges bőrápolást tesznek lehetővé ezekben a luxuspreparátumokban.

A luxus és az Age-Defense-hatékonyság ötvözete:

A müncheni Age Attraction kozmetikai manufaktúra Diamond Dream krémével egy új luxuskrémet alkotott meg, hó-alga és selyem kivonattal illetve a már megszokott magas hatákonyságú Age-Defense összetevőkkel.

Age-Defense-Power hatóanyag kompozíció:

A Diamond Dream egy valódi műalkotás az időtlen szépségért. Az Age-Defense kompozíció válogatott összetevői között található a Niacinammid, Org. Silicium &DMAE, Phytosterole, a Silicium komplex, speciális peptidek, egy hyaluron nedvességfaktor valamint az A Vitamin.

A készítmény frissítő kúraként hat bőr számára, segíti a fiatalság és feszesség megtartását, melytől bőre ragyogóan selymes és puha lesz.

Több évnyi kutatás és fejlesztés után a Diamond Dream-el egy különleges luxus-hatóanyag kompozíciót sikerült megalkotnunk, amely segíti a bőrsejtek védelmét, méregtelenítését, javítását és ezáltal a bőrsejtek hosszabb élettartamának javítását is szolgálja.

Hó-alga és selyem kivonatok. Döntő élmény bőre számára!

A legjobb összetevőkre vadászva az Alpok gleccserrégióiban találtunk rá arra amit kerestünk. Ezekben a régiókban a hó-alga egy különleges stratégiát fejlesztett ki, hogy megvédje magát az extrém időjárástól és intenzív UV-sugárzástól. Ezt a túlélő stratégiát mindenképpen szerettük volna a legújabb luxus-krémünkbe átvinni. A hó-alga tömény kivonata a fiatalság forrása a bőr számára, serkenti a bőrsejtek hosszúélet mechanizmusait ezáltal megőrizve a fiatalos szépséget. De ugyanígy nagyon fontos összetevő volt számunkra a selyem is, mely Ázsiában  magasan elismert luxus hatóanyagnak minősül.

Diamond Dream luxury cream
Attól, hogy luxus még nem kell drága legyen!

A luxus termékek prémium szegmensében található termékek árai többnyire 250 – 700 EUR sávban mozognak, vagy akár e fölött. Ugyanakkor látnunk kell, hogy az ár majdnem minden esetben a marketingből, a márkanévből tevődik össze, és szinte soha nem a valódi összetevők tényleges értékét tükrözi. Mi az AgeAttraction–nál ezzel ellentétben a legjobb hatékonyság filozófiát követjük, melyről úgy véljük, hogy a szakmailag felkészült ügyfeleinket is maximálisan meg tudjuk győzni termékeink lehető legigényesebb és leghatékonyabb bőrápoló hatásáról!