A hidratáló nem elég, a szérum csalódást okoz?

Ismerd meg az Age-Defense kozmetikumok erejét, Détár Enikő ajánlásával. 

Az Age-Defense kozmetikumok, nagy előnye hogy olyan szuperprémium kategóriába tartoznak, melyeket sokkal ésszerűbb, racionálisabb tulajdonságok jellemznek.

Filozófiájuk:

A LEGJOBB HATÉKONYSÁG FILOZÓFIA

vagyis attól, hogy luxus még nem kell drága legyen!

A luxus termékek prémium szegmensében található termékek árai többnyire 250 – 700 EUR sávban mozognak, vagy akár e fölött. Ugyanakkor látnunk kell, hogy az ár majdnem minden esetben a marketingből, a márkanévből tevődik össze, és szinte soha nem a valódi összetevők tényleges értékét tükrözi.

Ezzel ellentétben legjobb hatékonyság filozófiát követő Age-Defense kozmetikumokról úgy véljük, hogy a szakmailag felkészült ügyfeleinket is maximálisan meg tudják győzni a termékek lehető legigényesebb és leghatékonyabb bőrápoló hatásáról!

Az Age-Defense kozmetikumok tulajdonságai meghatározzák azok mívoltát: 

  • a maximális anti-aging hatásfok,
  • a bőr sejtjeinek biológiai folyamataira való aktív hatás, és nem utolsó sorban: 
  • a termékek optimális ár-érték aránya

Az Age-Defense kozmetikumok esetében, alapelvárás, hogy azok a bőrt terhelő vegyi anyagoktól mentesek legyenek. Ugyanis amellett, hogy az egyedileg kiválogatott - sokszor kuriózumnak számító - összetevőket magas koncentrációban tartalmazzák, amellett az is fontos, hogy ne juttassanak be a bőrbe olyan hatóanyagokat melyek negatív hatással lehetnek az öregedési folyamatokra. 

A minőségi Age-Defense kozmetikumok mentesen kell legyenek a PEG, parabén, paraffin olaj, parfüm, vazelin, ásványi olaj, színezék, és állati összetevőktől. Egyébként hatékonyságuk megkérdőjelezhető.