Argirelin & Parazsázsa

16 410 Ft

piaci ár

Igényelj egyedi BENEFIT kódot most!
BENEFIT ár: 13 125 Ft

Argirelin & Parazsázsa

Azonnali ránctalanító koktél


Azonnali bőrfeszesítés argirelin jelzőpeptiddel, és Para Zsázsa kivonattal.

A lifting-hatású Argirelin & Para zsázsa ampullával - önmagában való alkalmazásával - azonnali hatást érhetsz el, vagy a már egyébként is magas koncentrátumú szuperkoncentrátumaink hatását felerősítheted szinte azonos eredménnyel, mint egy "kisebb" kozmetikai beavatkozás. A legtisztább argirelin (Acetyl Hexapeptide-8) jelzőpeptidként elnyomja a neurotranszmitterek izomsejtekbe történő átvitelét, nyugtató hatású, csökkenti a ráncképződést és segíti a kollagén szintézist a bőr tartósan feszes felépítésére. A dél-amerikai Para Zsázsából (Acmelle Oleracea Extract) származó növényi kivonat különösen gyorsan ható hatóanyagnak minősül, és hatása pontosan a ráncképzésért felelős mechanizmusokra irányul, ami által csökkenti az összehúzó aktivitást és kisimítja a ráncokat.

HASZNÁLATA: Tisztítsd meg arcbőröd, majd alkalmazd az ampullát.
Speciális tippünk: keverd össze az ampullát a Youthing Elixir Supreme vagy a Hyaluron 3 szuperkoncentrátummal és egyenletesen masszírozd be a keveréket bőrödbe. Utána vidd fel egyik krémünket.

INCI:
aqua, alcohol, pentylene glycol, dimethyl isosorbide, acetyl hexapeptide-8, amcella oleracea extract, glycerin, caprylyl glycol, caprylohidroxamid acid, citric acid

BŐRT TERHELŐ VEGYI ANYAGOKTÓL MENTES TERMÉK: az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, szintetikus illatanyagok és állati nyersanyagok.

Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

Kiszerelés: 6x2 ml
A termék ára tartalmazza az ÁFA-t!

Miért használj Age Attraction koncentrátumokat, és miért fontos a hosszú távon ható Anti-Aging ápolás?

tovább olvasom