MESO LASER: gyöngyszem a kozmetikai gépek között

Egy készülék, mely újra értelmezte a mezoterápia fogalmát, mely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez sem. 

Egy készülék, mely nem ismer határokat

A Meso Laser készülékek számára nem jelent gondot a ténylegesen mély hatóanyag bevitel. Addig amíg a legtöbb kozmetikai készülék a felhámba tud csak bejuttatni hatóanyagot, addig a Mezo Laser készülékkel a felhám alatt elhelyezkedő irha rétegbe juttatható be tömény hialuronsav, válogatott összetevőkből előállított peptidkoncentrátum, ősejtes hialuronsav, és természetesen az új egzotikus hatóanyag koncentrátumunk a hó-alga koncentrátum is. 

A Meso Laser készülékkel végezhető a Magyarországon általunk meghonosított LÉZERES MEZOTERÁPIA kezelés, a FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS és szintén csak a mi repertoárunkba található meg a CW LÉZER RÉTEGELT HIALURONSAVAS FELTÖLTÉS is.

// Kedves Vendégek! Tudomásunkra jutott, hogy az igen népszerű, és hatékonyságáról híres lézeres mezoterápia kezelést, pár kozmetikai szalonban, sőt egy orvosi rendelőben is hamisítják.  Ezért javasoljuk, hogy kizárólag a hivatalos weboldalainkon megjelenített hitelesített esztétikai szakemberektől igényeljék kezeléseinket. Azok részére akik itt a weboldalon választják ki a kezelő személyt vagy intézményt azok részére garantálni tudjuk, hogy a valódi, mélyrétegű kezeléseket fognak kapni partnereinktől, és a kezeléshez megalkotott legintenzívebb hatóanyag koncentrátumokkal fogják a kezeléseket végezni! Természetesen mi sem hagyjuk annyiban a dolgot, hogy vendégeket csapnak be lézeres mezoterápiának titulált kezeléssel, csak a jogi procedúrák, sajnos elhúzódóak. (Age Attraction Magyarország) //
 

Egy készülék, mely újra értelmezte a mezoterápia fogalmát

A mezoterápiás kezelések két csoportját nézve (tűs és tű nélküli) egyértelműen a tűs mezoterápia az amit ha alaposan végeznek el, akkor a hatákonysága megkérdőjelezhetetlen. Fáj, de hatékony. Ez tény. A tű nélküli mezoterápia amikor elindult, nagy bizodalma volt benne sok kozmetikusnak, esztétikai intézménynek, de aztán szép lassan rá kelett jönni: annyi a hatása mint egy ultrahangos kezelésnek, csak háromszor annyiba kerül. 

A Meso Laser lézeres mezoterápia ezzel szemben már 5 éve elmúlt, hogy ismert és elismert szolgáltatás. A jövőben se lesz ez másként, hiszen hatékonyságát csúcstechnológiák legjobbjaira építették és építik. Kezelési eljárásait, tömény, vegyszerektől mentes és magas minőséget képviselő alapanyagokból állitják össze. Laboratóriumaiban a legmagasabb német és nemzetközi végzettséggekkell képzett szakmai háttér dolgozik napi szinten azért, hogy vásárlóinkhoz, vendégeinkhez ne a divat diktálta termékek és szolgáltatások kerüljenek, hanem az bizonyítottan hatékony megoldások.
 

Egy készülék, mely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez se

Hogyan is lenne összhasonlítható? 
Hiszen az a fókuszált hatóanyag beviteli technológia mely a Meso Laser készülékben van, magyarországon kizárólag ebbe a készülékbe található meg. A technológia eredete igazolt, úgy ahogy a vele végzett kezelési methódusok is bejáratott biztonságos módszerek. 

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK