Wonder Pearls

Optikailag fiatalító hatású púderkülönlegesség valódi gyöngyporból!

Wonder Pearls

Olyan púdert szeretnél, mely nem gyorsítja az öregedési folyamatokat?

Előny, ha a púder egész nap nem ül bele a ráncokba és nem tömíti el a pórusokat?

Szereted, ha egy púder egész nap tartósan fed?

Ha igen válaszokat adtál a fenti kérdésekre, a Wonder Pearls púdert neked találták ki.

Különösen szép bőrkép. Azonnal.

Optikailag fiatalító hatás. Azonnal.

Egyedülálló tartósság. Egész napra.

Ezt a ziccert
ne hagyd ki!

Lopj el 5 évet a korodból 1 perc alatt!

(Megjegyzés: férfiaknak NEM ideális termék!)

Wonder Pearls

Optikailag fiatalító hatású púderkülönlegesség valódi gyöngyporból!

Vásárold meg most, akár nagykereskedelmi kedvezménnyel:

Tudtad?

Tudtad?

  • Nem ül bele a ráncokba. Nem tömíti el a pórusokat.
  • Tökéletes fedést biztosít alapozó krém használata nélkül is.
  • Harmonikusan egyesíti magában a bőrbarát jelleget és ugyanakkor természetes akadályt állít az ártalmas UV-sugarak ellen.
  • Használatakor a finom vonalak és ráncok vizuálisan csökkennek, a bőr pigment állományát optikailag kiegyenlíti, szép, homogén bőrképet alkot, egész napra tartós hatással.

A titok. A Wonder Pearls valódi értékének a titka egy egyedülálló, német kozmetikai innovációnak számító speciális technológia alkalmazása. Az ásványok természetes erejét egyedülállóan, speciális módon alkalmazzuk, így az általunk kikevert szín alkalmazkodik a bőr törésmutatójához. A Wonder Pearls követi a bőr természetes fénytörését és előnyös minden bőrtípus számára. A 20 életfontosságú aminosav, teljes értékű nyomelemek, a cink, szelén, lítium, foszfor, jód, vas és a magnézium, támogatják a sejtszövet regenerációs képességét és erősítik a bőr megújulásának természetes folyamatát.

Valódi gyöngypor. A Wonder Pearls különlegessége a valódi gyöngypor alkalmazásában van, ugyanis a természetben előforduló tiszta állapotban hagyott gyöngypor segíti a bőr természetes öregedési folyamatának lassítását, megőrzi fiatalságát és friss kinézetet kölcsönöz. A tiszta gyöngypor nem csak a bőrt varázsolja széppé, hanem kiváló minőségű alapanyagként tápláló, védő és anti-aging hatású is. Japánban, a gyöngyök hazájában, régóta használják sikerrel a gyöngyöket a bőr ráncképződésének megakadályozására.