Tengerpart, szellő, bársonyos bőr... extra ápolás napozás után

Egész nap a strandon voltál? Van egy tippünk a nap végére!
Az Age Attaction Relax olaj egy tápláló aroma bomba a levendula erejével. Napozás után különösen ajánljuk a dekoltázs területére, vagy akár az egész testre is.  

Ki tudna ellenállni a várva várt strandidőnek? Végre felvehetjük a szekrényben tartogatott lenge ruháinkat, a bikiniről nem is beszélve. A testünk azon részeit, amiket korábban el kellett fednünk, most büszkén megmutathatjuk. A tökéletes vízparti kiegészítők mellett azonban a bőröd védelmére is gondolnod kell a napsugarak káros hatásaival szemben. 

Az öregedés első jelei azokon a területeken jelentkeznek, ahol a legvékonyabb a bőr. A szem környéke van leginkább kitéve az időjárási viszonyoknak, amit a nyak és a dekoltázs szorosan követ. A szél és az erős napsugárzás kiszárítja a bőrt, ami idővel az apró ráncok megjelenéséhez vezet ezeken a területeken.

Age Attraction Spa Relax Bio Oil – egyedülálló relax olaj a levendula erejével

Az Age Attraction Relax olaj kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, és mentes minden kémiai, bőrt terhelő vagy egészségre ártalmas anyagtól. Összetevői igazi kincses bányát jelentenek a bőrödnek, használata nemcsak testet, hanem a lelket is nyugtatja. 

Használd extra tápláló ápolásként napozás után – a mell és dekoltázs területekre mindenképp - de teljes testre is ajánlott. Érdemes egy kissé nedves kézzel felvinni, de cseppenthetsz belőle a hidratálókrémedbe is. Ha további kényeztetésre vágysz akkor akár a fürdő vizedhez is adagolhatod, de ebben az esetben egy kis tejben keverd el előbb, ellenkező esetben az olaj csak a víz felszínén lebeg majd.

Milyen összetevőket rejt ez a kis üveg?

Jojoba olaj - Simmondsia Chinensis Seed Oil
Nagyon erős hidratáló hatású összetevő, ami hasonlít az emberi bőr által termelt anyagokhoz, így semmilyen irritációt nem okoz. Azon kívül, hogy a bőr bársonyos és puha lesz tőle, vízmegtartó tulajdonságai révén védi a bőrt a kiszáradástól, ezáltal a környezeti hatásoktól is.

Mandulaolaj - Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Rendkívül gazdag vitaminokban (B1, B2, B6, E), ásványi anyagokban (kálcium, magnézium, foszfor) és esszenciális zsírsavakban (linolsav, olajsav). Extra erős hidratáló hatással bír, ezért ajánlott száraz, repedezett bőrre, illetve csökkenti a gyulladást is. A bőröd puha és rugalmas lesz tőle, valamint csökkenti a szem körüli sötét karikákat is.

Gránátalma kivonat - Punica Granatum Seed Extract   
Magas C vitamin és antioxidáns tartalma segít megelőzni a sejtkárosodást. Ezen kívül gyorsítja a sebgyógyulást, javítja a sérült, öregedő bőr állapotát, növeli a fibroblasztok élettartalmát és serkenti a sejtek kollagén, elasztin termelését. Akadályozza a kollagén rostok lebomlását, ezért használatával a bőr képes önmagát javítani, regenerálni.

Amaránt kivonat - Amaranthus Caudatus Seed Extract
Hidratáló, nyugtató hatású, aminosav tartalma miatt antioxidáns hatású. Revitalizáló, tonizáló, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag (kálcium, magnézium, kálium, foszfor, C és B vitamin).

Gyömbér kivonat - Zingiber Officinalis Root Extract
Gyulladáscsökkentő, anyagcserefokozó hatású összetevő.

Orbáncfű kivonat - Hypericum Perforatum Extract  
Helyreállítja a száraz bőr hidratációját, csökkenti a hámlást, növeli a bőrszövet rugalmasságát. Segíti a sebek, égési sérülések gyógyulását.

Körömvirág kivonat - Calendula Officinalis Flower Extract     
Triterpenoid észterei miatt gyulladásgátló hatású, és antioxidánsokat tartalmaz.
Regeneráló, anyagcsere serkentő, enyhíti a bőrbetegségeket és a fájdalmat, valamint vírusölő, sebgyógyulás serkentő hatású.

Napraforgó olaj - Helianthus Annuus Seed Oil
Megtartja a nedvességet, megakadályozza a bőr kiszáradását, segít visszaszorítani a ráncokat, a bőrt fiatalossá, üdévé varázsolja. Egészségjavító hatással van a bőrre, pórusokra, az aknés bőr ápolásának alapja. Erős antioxidáns, A, C, E vitamin tartalma jelentős. Magas folsav tartalma segíti az új sejtek kialakulását.

Rozmaring virág kivonat - Rosmarinus Officinalis Leaf Extract     
Antioxidáns, bőrkondicionáló összetevő.

Narancsolaj - Citrus Auratium Dulcis Oil    
Gyulladáscsökkentő, méregtelenítő, nyugtatja a gyulladt, szeborreás bőrt. Növeli a kollagéntermelést, eltávolítja a finom vonalakat, csökkenti a ráncokat és az ödémát.

Tocopherol
Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, ami gyorsabban felszívódik a bőrbe, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, ezért hatása nem hosszú távú, hanem azonnali. Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, amely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások bizonyítják, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitaminnal is.

Kényeztesd, tápláld tested és lelked a levendula erejével!