Így készült Détár Enikő az ünnepekre

Karbantartás, hatékonyan, egyszerűen és gyorsan, ilyenkor ez számít a leginkább.

A karácsonyt megelőző hetek a színházakban is csúcsszezonnak számítanak. Détár Enikő is minden este színpadon áll, egymást érik a próbák, gőzerővel készülnek az új darabok.

„Óriási a hajtás így decemberben, pedig máskor is pezseg körülöttem az élet” – mondja Enci, aki különös gondot fordít arra, hogy mindig bombaformában jelenjen meg a nyilvánosság előtt. Ilyenkor bizony expressz megoldás kell, egy kis kényeztetés, extra gyors szépülési eljárások.

Ebben a tempós, hajtós időszakban Détár Enikő az optikailag fiatalító hatású gyöngypúderre, és egy különleges, hó-alga krémkoncentrátumra, a Diamond Dream-re esküszik.

„Karbantartás, hatékonyan, egyszerűen és gyorsan, ilyenkor ez számít a leginkább” – vallja Enci, az Age-Defense kozmetikumok lelkes híve. „A hó-algáról korábban nem hallottam, de minden új termék iránt megszavazom az első bizalmat, és nem is kellett csalódnom. A gyors regenerálódás megadja a szükséges magabiztosságot, hogy teljes erővel vethessem bele magam a decemberi pörgésbe” – számol be Enci.