Fedezd fel te is, hogy miért az Age Attraction az igényes nők első számú kedvence!

Ha vonzónak találod a nagyon drága márkás kozmetikumokat, akkor biztosan szeretnéd tudni, hogy miért ilyen drágák! 

Meg fogsz lepődni: 

 

A tégely és a piszokul magas reklám költség miatt! 

Ez nem vicc!

Az hogy a drogériákban vagy patikában egy-egy krém mennyibe fáj nem a hatékonysága dönti el, hanem a reklámra fordított költségei, ill. az hogy mennyire egyedi a tégely melybe belekerült. 

Kaptunk egy véleményt nemrég melynek nagyon örültünk, aztán azon gondolkodtunk, hogy igen, mi ezt tudjuk, de hogy mondjuk el az Age Attraction termékekkel ismerkedőknek?

A vélemény így szólt: 
"Most próbáltam ki először egyik koncentrátumotokat. Meglepődtem. Az elmúlt években sok százezer forintot költöttem, márkás "elismert" kozmetikumokra. Volt, hogy darabja 50.000 Ft-ba került! Nem gondoltam, hogy ilyen nagy különbséget fogok észrevenni, ráadásul még kételkedtem is először, hiszen nagyon baráti áron jutottam hozzá a terméketekhez. Aztán gondolkodóba estem, ha ilyen szembetűnő a különbség magas kategóriájú termékekkel szemben is, akkor mi a helyzet egy 3-4.000 Ft-os krém kapcsán? Abba mi van, ha ennyiből ki lehet hozni? Inkább nem akarom tudni. Köszönöm, hogy megismerhettem, úgy gondolom, sokáig hűséges vásárlótok leszek. Sokkal többet kaptam ettől a terméktől, mind amit vártam és most nem a mellékelt ajándék termékre gondolok :-) "

(Age Attraction: Mi köszönjük!)

Ami szintén meglepő lehet, hogy ebben nem az a nagy igazság hogy a 3-4.000 Ft-os krém nem tartalmaz minőséget képviselő összetevőket, hanem az hogy az 50.000 Ft-os krémbe is legtöbbször ugyanaz van mit egy 3-4.000 Ft-os termékben.

Ha teheted:
Mindig hiteles márkából próbálj választani, hiszen az hogy drága és ismert neve van, még nem garantálja neked a minőségi arcápolás lehetőségét.

Az ismertség és a megbízhatóság nem egyenlő. Sokkal fontosabb a márkanévnél, hogy milyen összetevőkből áll a kozmetikum.   

Érdemes átgondolnod mit veszel meg, hiszen a drogériák, patikák termékeket árulnak, így ha csalódott vagy az egyik krémben, legközelebb egy másikat ajánlanak. Ha szeretnéd hosszú távon megőrizni bőröd fiatalos, feszes textúráját: gondosan válogasd meg a használt kozmetikumokat, és engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk az elismert német Age Attraction termék koncentrátumokat melyekkel nem csak hatékonyan, hanem garantáltan minőségi ápolással kényeztetheted bőröd!
 

Age Attraction
... ahol a bőröd minőségi és hatékony ápolása a legfontosabb szempont!