Újabb sztár az Age Attraction hívek között!

Az Age Attraction augusztustól a kozmetikai szakma „nagyágyújával” dolgozik!

Rácz Dóra kozmetikus, sminkmester, a 2013-as müncheni sminkes EB aranyérmese az Age Attraction kozmetikai koncentrátumokat és a lézeres mezoterápiát választotta, hogy augusztustól vendégeinek még magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújthasson szalonjában.

„A kozmetikai készítmények alkalmazásának alapvető dilemmája a hatóanyagok bőrön át történő limitált felszívódó képessége. Nekünk, arcszépészeknek, nem csak tüneti megoldásokat kell nyújtanunk vendégeinknek, hanem tartós, fájdalommentes, szembetűnő fiatalodást. Ezért döntöttem a lézeres mezoterápia és az Age Attraction mellett” – hangsúlyozta Rácz Dóra Európa Bajnokunk.

A lézeres mezoterápiával professzionális kozmetikák is képesek, műtét nélküli, nagyon magas színvonalú, lézeres fiatalító eljárás elvégzésére. Ez a kozmetikai eljárás olyan mélyen képes stimulálni a bőr sejtjeit, hogy a plasztikai sebészetek kisebb beavatkozások helyett gyakran ezt a lézeres technológiát alkalmazzák pácienseik gondjainak megoldására. Hiszen már az első kezelések látványos eredményt érnek el az arcbőr fiatalításában, a bőrfeszesítésben, a rosacea és a gyulladásos bőrfelületek kezelésében, sőt lokális zsírbontásra, cellulitkezelésre is eredményesen használható a technológia.

Az eljárás speciális koncentrátummal, az Age Attraction termékcsaláddal dolgozik. Ezek a termékek a hatékonyság érdekében koncentráltan tartalmaznak tripleX hyaluronsavat, vitamin kombinációkat, koenzim Q10 és speciális növényi kivonatokat. A természetes összetevők miatt az eljárást és a termékeket a legérzékenyebb bőrűek is használhatják. Részletesebb információkért és ingyenes termékkatalógusért keresd fel a következő oldalt: http://www.age-attraction.hu/

 

További Információk:

Bob Csilla
marketing@age-attraction.hu
06-70/6285837