HOMEODENT - Fogászat és arc-esztétika

"A Meso I Laser hatékony, nagy mennyiségű hatóanyag bevitelre képes olyan készülék, ill, orvos-kozmetikai kezelési eljárás, ami több ponton fejti ki hatását. Így a bőrproblémák megoldásához és esztétikai elvárásoknak is sok szinten eleget tesz. Megjegyezném, hogy csak szakmailag nagyon felkészült kozmetikus, ill, egészségügyi asszisztens kezébe való." Dr. Szabó Beáta, orvos

 

 

Fogászat.
Arc-esztétikai kezelések.
Orvosi és kozmetikai háttér egy helyen.

A HOMEODENT rendelőről elmondható, hogy igazán sokoldalú szolgáltatásokkal állnak vendégeik, pácienseik rendelkezésére. A rendelő igényes kialakítása, a minőségi anyagok és a szakértelem, mind a vendégek maximális elégedettségét szolgálják. Gondoltunk egyet és rákérdeztünk a miértekre? Hogy került össze a fogászati terület az arcesztétikával.

Bob Csilla (B.CS.): Hogyan jött az ötlet, hogy a Homeodent fogászati rendelő szolgáltatási körét a kozmetikai tevékenységgel is kiegészítsétek?

Dr. Szabó Beáta: Egyrészt a fogászaton belül is - a gyógyítás mellett - mindig nagy hangsúlyt helyeztünk az esztétikai megoldásokra, másrészt 20 éves homeopátiás múlttal rendelkezem, mely keretein belül először injekciós homeopátiás mezoterápiával, majd hyaluronsavas ráncfeltöltő megoldásokkal  is foglalkoztam. 25 éve szúrok és dolgozom arcon, csak most egy kicsit más aspektusból, mivel sok olyan páciens van, akiket nem lehet szúrni, vagy nem szeretnék ezt a megoldást. Nekik egyértelmű volt, hogy tű nélküli, de mégis hatékony  hatóanyagbeviteli módszert kell választani. Így jutottam el a döntéshez, mely szerint tű nélküli megoldást kell találni, de csak olyan jöhetett számításba, melynek a hatékonyságához nem fér kétség.

B.CS.: Orvos vagy. Biztosan kevés időd van. Honnan látod át mégis ennyire a kozmetikai tevékenységeket, hogy tudod időd beosztani és ilyen igényesen, megbízhatóan szépen szolgáltatni?

Nagyon sokat  foglalkoztam a témával mielőtt belevágtam. Annyira magába szippantott ez a világ, hogy 2 orvosi diplomával a hátam mögött megszereztem a kozmetikus szakképesítést is. Kolleganőm és jobb kezem (szintén Bea), egészségügyi szakasszisztensként, dentál higiénikusként került hozzám, de azóta még lézerterapeuta és életmódtanácsadó-wellnesstréneri képesítést is szerzett. Így az alakformáló kezeléseket és egyes lézeres arckezeléseket is ő végzi nálunk.  Sőt a vendégeink még rugalmasabb kiszolgálása érdekében a napokban még egy nagyon precíz, pontos, igényes és munkáját nagyon szerető kozmetikus kolleganővel Ágotával is bővítettük csapatunk.

B.CS.: A Meso Laser -orvos-kozmetikai kezelést miért választottátok vezető kezelési eljárásnak?

Dr. Szabó Beáta: Már évek óta volt „mezoterápiás” gépem és először az Age Attraction hatóanyagokat ismertem meg, velük dolgoztam, de szerettem volna még többet, még hatékonyabbat, még „ütősebbet” elsősorban az anti-aging területére, hisz pácienseink nagy része ezt igényli. Engem nagyon meg kell győzni egy gép hatékonyságáról. Nálunk nincsenek egyébként hegyén-hátán többmilliós gépek. Én a hatóanyagokban hiszek. Ezek hatékony bevitelét támogattam meg egy valóban jó géppel, a Meso Laser-rel. Lézerrel amúgy 25 éve dolgozom, tehát annak hatásáról, működéséről, eredményességéről nem kellett meggyőzni.

Nem titok, először mindig én vagyok a „kisérleti nyúl. Én még az új fogászati anyagokat is megkóstolom, milyen a szaga, íze és én is átestem már ráncfeltöltő eljárásokon, mert érezni akartam, milyen érzés, amikor 5 cm-es kanül-lel dolgoznak az ember arcában (..amúgy nem fáj J). Természetesen a Meso Laser és CW Laser hatását is először magamon teszteltem és a hatás megdöbbentő volt. Döntöttem. A vendégeim, pácienseim a legjobbat érdemlik. A Meso Lasernek tehát a rendelőmben van a helye.

B.CS.: Miért ajánlanád másoknak ezeket a kezeléseket?

Dr. Szabó Beáta: Azért ajánlom ezeket a kezeléseket, mert ha valaki úgy szeretne 10 évvel fiatalabbnak kinézni, hogy tart a drasztikusabb eljárásoktól, vagy ha valaki úgy szeretne szépen öregedni, hogy ugyan nem szégyelli a mély ráncait, de fontos számára a bőre állapota, akkor ennél a megoldásnál, keresve se találhat jobbat.  A kezeléssel feszes, tónusos, sima, hidratált bőrképhez jut a vendég és az eredmény garantált. Természetesen a Meso Laser-hez tartozó nagy teljesítményű Medical lézer csodálatos találmány, tehát a problémás bőrűeknek, rosaceásoknak is szolgálunk megoldással.

B.CS.: Hogyan jellemeznéd 1 mondattal a Meso I Laser-t?

Dr. Szabó Beáta:  A Meso I Laser hatékony, nagy mennyiségű hatóanyag bevitelre képes olyan készülék, ill, orvos-kozmetikai kezelési eljárás, ami több ponton fejti ki hatását. Így a bőrproblémák megoldásához és esztétikai elvárásoknak is sok szinten eleget tesz. Megjegyezném, hogy csak szakmailag nagyon felkészült kozmetikus, ill, egészségügyi asszisztens kezébe való.

B.CS.: Miért tartod fontosnak, hogy az otthon használatos készítmények is magas hatóanyag tartalmúak legyenek?

Dr. Szabó Beáta: Én mindig azt mondom a pacienseimnek, hogy mi megígérjük, hogy nagyon hatékony kezeléseket igyekszünk nyújtani, de ha ő otthon nem megfelelő készítményeket használ (sokszor többszörös árért, mint a – valóban hatékony - professzionális kozmetikumok), akkor előfordulhat, hogy az én kezelésemnek sem lesz hosszútávon tartós az eredménye. Egyes kozmetikumokért kár pénzt kiadni és hosszú távon bajt is okozhatnak a bőrnek. Viszont, ha megfogadja szakmai tanácsainkat és azt használja, ami valóban az ő bőrére specifikus és nem mellesleg tele van hatóanyaggal és emellett biztonságos is, akkor a siker hosszútávon is garantált. Az általunk ajánlott Age Attraction kozmetikum koncentrátumok nem feltétlenül kerülnek egy vagyonba, főleg hogy olyan kivételes helyzetben vagyunk, hogy nagykereskedelmi áron tudjuk őket biztosítani vendégeinknek, pácienseinknek. Érdemes megfontolni, egy-egy szakmai javaslatot, hiszen a vendégekkel való beszélgetéseink során sokszor derül fény arra, hogy a sarki drogériában és bioboltban már sokkal többet költöttek kozmetikumokra, mint maga a kezeléssorozat vagy az ajánlott készítmény, még sem látják az eredményt.  

B.CS.: Milyen tapasztalataid vannak az Age Attraction termékekkel kapcsolatban?

Dr. Szabó Beáta: A termékeket már évek óta használom, és mint említettem, már a régebbi gépemmel is több páciensünk vált „függővé” az Age Attraction hatóanyagos kezelésektől  (köztük 60-70 évesek is). Újabban a Meso Laser – lézeres mezoterápia és CW Lézer kezelésekkel pedig egyedülálló és még nagyobb eredményt lehet elérni! Mostanság a testkezelésekhez és a nyak-dekoltázs feszesÍtő kezelésekhez is elkezdtük használni a SS koncentrátumot (Secret Smoothing Concentrat). Igen jók a tapasztalataink!

B.CS.: Kedves Bea! Köszönjük, hogy időt szakítottál kérdéseinkre!