Détár Enikő fiatalságának titka

Détár Enikő neve biztosan ismerősen cseng Neked is. Számtalan színdarabban, TV műsorban, vagy akár szinkron hangként találkozhattál a bájos művésznővel. Pontosan ezért örültünk meg annyira, amikor a budapesti MezoCentrum-ba bejelentkezett az első kezelésére januárban. Enikő azóta is kedves vendégünk, és legutóbb szakított rá néhány percet, hogy megossza veled a tapasztalatait a lézeres mezoterápiáról egy rövid kis interjú kertében.

Bob Csilla (BCS): Honnan hallott az Age-Attraction termékekről, és a mezoterápiás kezelésekről?

Détár Enikő (DE): Az egyik barátnőmtől, aki rögeszmésen fél a tűktől, ezért gyakran nézegeti a neten, hogy milyen lehetőségek vannak a bőre fiatalon tartásának. Így találta meg a Ti kozmetikátokat, ahol a Meso Laser készülékkel Timi csodát tett az arcával. Ezért én is eljöttem kipróbáltam ezt a módszert, és megszerettem az Age Attraction termékeit!

BCS: Mit tapasztal az egyes kezelések alatt és után? Mi változik meg ilyenkor?

DE: A kezelés nagyon kellemes. Nem jár fájdalommal, nem döfködnek tűkkel, és bátran kimehetek utána az utcára. Korábban jártam úgy, hogy annyira kivörösödött egy kezeléstől az arcom, hogy a kezelés után még egy órát ültem benn, és olvasgattam a kanapén, mert egyszerűen láng vörös volt az arcom. A lézeres kezelés ennél sokkal kíméletesebb. A kezelés során a bejuttatott hatóanyagok a természetes összetevőknek köszönhetően nem irritálják a bőrömet, és mivel a gép azonnal bejuttatja a kívánt helyre, már a kezelés után azonnal látszik a javulás. A barátaim egyre csak azt kérdezgetik, hogy hogy csinálom, hogy visszafelé haladok az időben (és ha tudnák, hogy mindezt alig 1 óra alatt. J)

BCS: Mit szeret a legjobban a kozmetikánkban?

DE: A hangulatot. Olyan, mintha a barátnőmmel csacsognánk egy kávézóban, csak közben nem sütizünk, hanem szépülünk professzionális módon. Tudom, hogy itt jó kezekben vagyok, nagyon megnyugtató érzés ez számomra, hiszen az arcom az egyik legfontosabb „munkaeszközöm”. És, persze az is nagyon klassz, hogy közel van a Madách színházhoz is, így akár próba előtt vagy után is be tudok szaladni a kezelésekre!

BCS: Melyik a következő kezelés, amit szeretne kipróbálni? 

DE: Talán a mezoterápiás hajkezelést. Mondhatom, hogy a hajam éppen annyira ki van téve nap, mint nap a kíméletlen változásoknak (festés, göndörítés, egyenesítés, stb.), mint az arcbőröm az erős sminkeknek, így egy kis erősítés jól jönne neki is. 

BCS: Köszönjük Enikő, hogy szakított néhány percet a válaszokra!

Most már Te is tudod, hogy a művésznő arcának fiatalságának titka nem más, mint: a lézeres mezoterápia és a kiváló német minőségű Age-Atttraction termékcsalád. Ahogyan Enikő is említette a lézeres mezoterápiás kezelések gyorsak, látványosak és teljesen fájdalommentesek.

További nagy előnye a lézeres mezoterápiának, hogy számos bőrproblémára nyújt segítséget (pl. rosacea vagy akné, vagy éppen sebgyógyításra), mert gyulladás csökkentő hatással is bír a lézerfénynek köszönhetően.

A professzionalitást a német gyártmányú Meso Laser berendezésnek, és persze a szuperprémium minőségű Age-Attraction terméknek és a magasan képzett kiemelt partnereinknek köszönhetjük.

Ezek a termékek kiemelkedően magas hatóanyag tartalmúak, így az eredmény akár 6 hónapig is megmaradhat a kúra után. A high-tech elektroporációs eljárás (ami nem ugyanaz mint a kozmetikai szalonokban tömegével található tű nélküli mezoterápia), amivel bejuttatjuk a bőröd mély rétegeibe az orvosi tisztaságú koncentrátumokat teljesen fájdalom-, szike- , és tűmentes!

Gyere el és próbáld ki Te magad is, hogy milyen hatékony a lézeres mezoterápia Détár Enikő ajánlásával!

Tudj meg többet arról, hogy mi mindenre jó még a Meso Laser, ismerd meg a kezeléseket vagy jelentkezz be az első időpontodra országszerte elismert kozmetikusaink és kiemelt partnereink bármelyikénél!

 

Fedezd fel a Hosszú távú Anti-Ageinget, mely nem csak a mostani szépségedre gondol  >>> Magyar vendégek őszinte véleményei